To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Forside Familieportraet Familieforoegelse Mine billeder om Naturen Efteraar og vinter Mine interesser Musik paa tvaers Harmonikatraef i Bindslev 2017 FHK 30aar Min aktuelle side C BYEN Grafitti kunst Dagbog 2017 Lillebaelt by Night Berserkergang Kalender Arkivet Florale aktivister Se om det har hjulpet Julemaerket 2013 Udstilling i LYNG KIRKE Kort og bogmaerker Blodmaane Tegnefilm af Blodmaanen Busholmvej Udsigtstaarnet Havnen MEGA Transport Voss Fabrikker 

Mine interesser

Jazzinstrumenterne blev byttet ud med tværfløjte og piccolo og i en lang årrække var det den klassiske musik, som havde min interesse.Og så skiftede jeg igen: denne gang til Harmonika og her bliver jeg, thi det er dog et herligt instrument som egner sig lige godt til visesang og orkesterspil - ja, selv jazz kan man spille på dette fantastiske instrument. Og sidst har jeg fået mig en elektronisk Roland harmonika, så nu kan jeg igen fyre en saxofonsolo af!!Og nu spiller jeg så i 3 forskellige sammenhænge: i Fredericia Harmonika Klub hvor vi i sandhed spiller lidt af hvert, i B-G Group, hvor vi spiller jazz, swing og evergreens samt i Visens Venner, hvor jeg er med til at akkompagnere solisterne.

Og det er så musikken! - Det startede med, at jeg blev født i et hjem med kla-ver, som jeg, så absolut skulle lære at spille på, hvilket osse var meget godt, da jeg jo derved lærte at læse noder, som jeg har haft gavn af hele livet, da musikinteressen har holdt ved lige så længe!Som dreng og "ung mand" blev jeg bidt af jazzen og lærte at spille klarinet og saxofon, men desværre holdt jeg det ikke ved lige....

er, som sagt, mangfoldige - ja, der er alt for mange. Og det udmønter sig jo i, at jeg ikke kan nå at dyrke dem alle. Så må man prioritere, men det er ikke let!. Her på siden præsenterer jeg så een af dem:

Billedet ovenover er fra Fredericia Harmonika Klub's musikstævne: "Musik på Tværs", som blev afholdt søndag d. 07. oktober 2012 i "Tavlehallen" i E. Rasmussens gamle bygning, Kongensgade 111 i Fredericia. Billederne viser BG-Group samt Visens Venner, begge fra Fredericia. - Et, på alle måder, fortræffeligt træf!!!Tryk på det venstre billede, hvis du vil se flere fotos og læse min anmeldelse i Harmonikabladet.

Se om harmonikatræffet i Bindslev 2017 HER!

Se om Fredericia Harmonika Klubs jubilæum HER!Asgers Hjemmeside

Hjemmesideredaktør: AFM-Soft 2009

Siden opdateret: 23-04-2019