To see all content, you will need the current version of Adobe Flash Player to view it.

Forside Familieportraet Familieforoegelse Mine billeder om Naturen Efteraar og vinter Mine interesser Musik paa tvaers Harmonikatraef i Bindslev 2017 FHK 30aar Min aktuelle side C BYEN Grafitti kunst Dagbog 2017 Lillebaelt by Night Berserkergang Kalender Arkivet Florale aktivister Se om det har hjulpet Julemaerket 2013 Udstilling i LYNG KIRKE Kort og bogmaerker Blodmaane Tegnefilm af Blodmaanen Busholmvej Udsigtstaarnet Havnen MEGA Transport Voss Fabrikker 

Familieportraet

Som jeg skrev på forsiden er jeg meget glad for mig selv og så min cykel! - Men nu skal det jo ikke misforståes. Jeg er på ingen måde selvglad (ikke ret meget da!) og nogen cykelrytter er jeg heller ikke, slet ikke - det forbyder mit hjerte mig; men jeg er dog alligevel meget glad for min cykel og ikke mindst de 18 gear, som den er udstyret med. Uden dem kunne jeg slet ikke klare at cykle uden at blive forpustet og det bliver jeg såmænd alligevel, når Gurli ligger i front!! Ja, så fik jeg jo fortalt det: Gurli er jeg altså gift med og har været det siden 1971 - jo, det er mange år og det tyder jo på, at man bliver ældre. (Tryk på navnet (Gurli), for at komme til Gurli's hjemmeside).

Og så lidt om familien: To drenge og en kat er det blevet til gennem tiden. Den ældste hedder Martin, er gift med Meg og er bosiddende i Amerika. Med dem har vi fem børnebørn, hvoraf de to er født her i Danmark - resten i USA.Det siger sig selv, at dem savner vi meget!Og her stod der så, tidligere, lidt om Mikael og hans katte - men .... desværre måtte vi tage afsked med vores yngste søn, Mikael, hvis hjerte stoppede med at fungere i foråret 2018. Det var yderst tragisk, også fordi hans hus var udsat for en brand i november måned 2017, så heftig, at det ikke stod til at redde! Så både Mikael, huset, grunden og 6 katte måtte vi tage afsked med her i 2018 - det har ikke været let, men vi klarer det - det skal vi jo!!! Derfor går vi nu videre ..... ..... og springer tilbage til 2011, hvor vi så fik familieforøgelse så det kan mærkes. Både på den ene og den anden måde - bl.a. har vi måttet bygge om!! Det er bl.a. al denne travlhed, der har gjort, at jeg ikke, siden foråret, har kunnet afse tid til at opdatere vores hjemmesider!!Nå, jeg må vel hellere komme til sagen - Nej, det er IKKE familien i USA; den er vist stor nok nu, det er såmænd bare et par killinger - eller tre! + en "missemor" en gang imellem. Det kan nok vende op og ned på tilværelse hos et par gamle pensionister - og hvis det kunne interessere, så er der nyt om familie- forøgelsen på en "underside" til denne side og den kan nåes ved at pege på menu-bjælken "Familieportræt" hvorved der kommer en bjælke "Familieforøgelse" til syne i højre side. Musen føres ud til højre og ved klik på bjælken kommer man til siden. (Pilen indikerer, at der er en undermenu).Det var så lidt om os - håber, at du / I vil finde fornøjelse i at "bladre" lidt rundt på min hjemmeside !!

Se Ny side: FAMILIEFORØGELSE læs her:Asgers Hjemmeside

Hjemmesideredaktør: AFM-Soft 2009

Siden opdateret: 23-04-2019